Ne mund të ngrohim ëndërat tuaja!!!


Kompania THERMOTILE aktivizohet në sektorin e ngrohjes me Oxhakë & Soba energjike nga viti 2008. Kompania jone tregton Oxhakë & Soba me Dru, Gaz, Etanol dhe Korent të cilat varjojnë në dimensione, dizajni, dhe teknologji. Këto Oxhakët & Sobat prodhohen në Gjermani, Holandë dhe Danimarkë me standarde cilësie dhe sigurie më të larta në Evropë. Bashkëpunon me firmat më të njohura në këtë sektor, si SPARTHERM, PLANIKA, DRU, HWAM, ADURO, TERMATECH, DIMPLEX, SILCA.

Në ekspozitën tonë ju mund të gjeni në shitje një gamë të madhe prej sobash & oxhakësh energjike me djegje 100% ekologjike dhe cilësisë së lartë. Firmat të cilat ne pëfaqësojmë kanë fituar çertifikatën ECOLabel si edhe çmime nga Organizatat PLUS X AWARD dhe GERMAN DESIGN AWARD të cilat sigurojnë se:

  • Oxhakët & sobat ndodhen nëpërmjet atyre që kanë ndikimet më të pakta në ambient.
  • Oxhakët & sobat janë të parrezikshëm në përdorim.
  • Cilësia e oxhakëve & sobave është maksimale.

Duke vendosur në ambientin tuaj një oxhak energjik ose një sobë energjike nga vendet Nordike keni përfitimet e mëposhtme:

  • Ekonomi në ngrohjen qendrore.
  • Ekonomi në sasinë e lëndës djegse.
  • Amortizim të shpejt.
  • Rendiment të lartë me djegje 100% te kontrollueshme.
  • Siguri (Oxhakë & soba të mbyllura).
  • Më pak emisione gazrash.

Firma jonë disponon një gamë të madhe oxhakësh të dimensioneve të ndryshme për trasformimin e oxhakut tuaj tradicional në energjik.

Jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj për t'ju informuar, shpjeguar dhe ndihmuar në vendimin tuaj përfundimtar.

eco_friendlyNgrohuni me stil duke përfituar energji
dhe ambient të pastër !!!