Oxhakë me Avull

The beauty of water vapour fireplaces

Zjarri nga uji. Oxhakët elektrike me avull uji përdorin teknika të avancuara të ndriçimit LED për të krijuar një efekt flakë të personalizueshëm dhe realist. Përdoruesit mund të rregullojnë ngjyrën dhe intensitetin e flakëve, duke krijuar ambientin perfekt për çdo rast. Përveç efektit të flakës, e-seri përmban gjithashtu një shtrat me shkëlqim që imiton pamjen e një zjarri të vërtetë druri. Këta elementë, të kombinuar me teknologjinë LED me efikasitet energjie, e bëjnë serinë elektronike një alternativë elegante dhe miqësore me mjedisin ndaj vatrave tradicionale. Zjarrit e serisë e nuk kërkojnë ventilim ose instalim të veçantë, duke i bërë ato një zgjedhje të përshtatshme për çdo shtëpi.

Të gjitha Oxhakë me Avull

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni