Outdoor me Gaz

Mundësi zgjidhjeje për cdo shije individuale

Planika ofron sisteme të jashtme të oxhaqeve me gaz të avancuara. Klientët tanë kanë lirinë të zgjedhin mënyrën e furnizimit të përshtatshëm, pasi produktet tona me gaz janë të dizajnuara për të përdorur si LPG ashtu edhe gazin natyror.

Të gjitha Outdoor me Gaz

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni