Oxhakë Kasete

Rijetezoni oxhakun tuaj te vjeter!

Mbyllni derën dhe ndizni zjarrin! Kasetat e oxhakut ju lejojnë të pershtasni teknologjinë më të fundit të ndezjes me hapjen ekzistuese të dhomës së oxhakut tuaj të hapur më pare duke e bere atë më të pastër, më të përshtatshëm dhe më të sigurt. Kasetat e zjarrit Spartherm do tju sigurojne që ju të shijoni vërtet eksperiencen e flakeve. Kjo eshte menyra me e zgjuar për të sjellë një shkëndijë të re zjarri në vatrat e vjetëra!

Të gjitha Oxhakë Kasete

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni