Outdoor me Bio-Etanol

Indoors & Outdoors

Oxhaket me bioethanol mund të përdoren jo vetëm brenda, por edhe në ambjentet jashtë.Kështu ju do të përjetoni magjinë e flakëve në ambjentet e kopshtit, oborrit ose restorantit tuaj.Përvec estetikës dhe atmosferës komode këta oxhakë ju ofrojnë dhe sigurinë.

Të gjitha Outdoor me Bio-Etanol

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni