Freestanding

Portable

Një dizajn minimalist me një efekt maksimal që nuk kërkon instalim. Ja ku janë vatrat e brendshme të etanolit, të krijuara për të u përshtatur si në ambiente moderne ashtu edhe në ato klasike. Ideale për ata që dëshirojnë një efekt të shpejtë pa u shqetësuar për kostot e ndërtimit. Vetëm lidhni me energji elektrike, mbusheni me bioetanol dhe gëzoni flakët autentike dhe ngrohtësinë e një oxhaku.

Të gjitha Freestanding

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni