Oxhakë Kaldajë

Risi dhe siguri ne furnizim me ngrohtesi

Sistemet e zjarrit që mbajnë ujë përdorin nxehtësinë e oxhakut në dy mënyra. Nxehtësia e papërdorur ndryshe në gazrat e tymit përdoret për të ngrohur ujin duke qene jo vetëm i këndshëm dhe i ngrohtë në ambientet e banimit të oxhakut tuaj, por gjithashtu ju mund fitoni energji shtesë që mund ta përdorni në sistemin e ngrohjes ose ngrohjen qendrore të ujit.
Nepermjet ketyre avantazheve, një sobë druri me drejtimin e ujit ndihmon relativisht ndjeshëm në pavarësinë dhe sigurinë e furnizimit me ngrohtesi.

Të gjitha Oxhakë Kaldajë

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni