Oxakë me Gaz

Perfeksion do te thote stil, funksion dhe besueshmeri.

Për çdo oxhak me gaz qe ne projektojmë, ne imagjinojmë rolin që ai luan në jetën e klientëve tane Një përvojë ideale e ngrohtësisë, atmosferës dhe rehatisë. Oxhaket e rinj te gazit ofrojnë risi në kursimin e energjisë (etiketa e energjisë A) ose përdorimin e gazit propan. Kombinimi i një pompë nxehtësie me një oxhak me gaz është gjithashtu një alternativë e qëndrueshme dhe e sigurt për të ardhmen. Një pompë nxehtësie siguron nxehtësinë bazë dhe përdorimi i oxhekeve te gazit për ngrohje shtese ju mban ngrohtë në ditët e ftohta të dimrit.
Oxhaket e gazit sjellin ngrohtësi dhe një ambient të këndshëm në dhomën tuaj të ndenjes, duke ju bërë të ndiheni sa me komod ne shtëpinë tuaj. Oxhaket me gaz jane te sigurt, te pastër dhe te thjeshtë ne perdorim. Nepermjet nje oxhaku me gaz nuk do te keni kurre nevojë të blini dru për të ngrohur shtëpinë tuaj në një mënyrë efikase dhe të këndshme

Të gjitha Oxakë me Gaz

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni