Oxhakë me Bio-Etanol

Zjarr për çdo ambient.

Oxhakët inteligjente me Bio-Etanol të Planikas me teknologjinë e patentuar BEV™ janë produktet më të avancuara në industri. Ne jemi ofruesi i zgjidhjes së vetme që siguron procesin e djegies sa më të pastër pa tym, erë apo hi. Kaminat e Planikës janë plotësisht automatike, të pastra dhe të sigurta. I gjithë procesi i djegies kontrollohet nga një mikroprocesor i lidhur me disa sensorë sigurie duke eliminuar gabimin e përdoruesit. Karakteristikë tjetër e sigurisë dhe efikasitetit është se nuk ka kontakt të drejtpërdrejtë midis flakës dhe karburantit, dhe vetëm avujt po digjen. Ne krenohemi që kemi vatrat më miqësore ndaj mjedisit.

Të gjitha Oxhakë me Bio-Etanol

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni