Planika

Net Zero Fireplaces

Planika për mbi 20 vjet ka qenë në krye të industrisë së oxhakëve. Vendi më i sigurt i oxhakëve të etanolit në botë e ka selinë në Poloni, BE, ku ekipi i ekspertëve të kualifikuar bëjnë çmos për të kënaqur nevojat e klientëve. Ekipi ynë i njerëzve të pasionuar është i gatshëm t’ju ndihmojë në çdo fazë të projektit tuaj të oxhakut. Cilësia e lartë e produkteve tona dhe teknologjia e patentuar ka fituar besimin e partnerëve tanë duke mundësuar zgjerimin e rrjetit tonë të shpërndarjes në mbi 80 vende.
Në Planika, vatrat e zjarrit prodhohen sipas standardeve më të larta dhe plotësojnë kërkesat evropiane në lidhje me prodhimin e qëndrueshëm brenda zonës së BE-së dhe janë në përputhje me të gjitha rregulloret e BE-së në lidhje me reduktimin e gjurmës së CO2.

Të gjitha produktet nga Planika

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni