Dimplex

Let Dimplex Inspire You

Kaminat dekorative Dimplex janë elektrike, por mënyra se si duken të krijojnë iluzionin e zjarrit të gjallë duke krijuar kështu një harmoni mes lojës magjepsëse të flakëve, trungjeve të ndezura, kërcitjes së drurit te shkëndija që herë pas here duken sikur kërcejnë tutje. Një oxhak sjell atmosferë, paqe dhe rehati.Dimplex është një lider në oxhakët elektrike dhe ka shumë zbulime në këtë fushë, si teknologjia Opti-V®, Optiflame® dhe Optimyst®.

Të gjitha produktet nga Dimplex

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni