Hwam

Inteligent Heat!

Stufat me djegie druri nga HWAM A/S janë shembull i produkteve klasike daneze. Dizajni danez, kreativiteti danez dhe mjeshtëria daneze.

Stufat HWAM janë projektuar nga arkitektë të njohur Interntional dhe stilistë mobiljesh. Ata janë kujdesur që produktet tona të kenë përmasat e duhura dhe të jenë të lehta për syrin. Shprehjet e tyre janë të thjeshta, elegante dhe të përjetshme dhe përshtaten në mënyrë harmonike në shtëpitë klasike dhe moderne. Bashkëpunimi i ngushtë midis projektuesve dhe HWAM A/S ka rezultuar në zhvillimin e detajeve unike, të lezetshme që i vendosin sobat HWAM në një klasë të tyren.

Stufat HWAM janë prodhuar në Danimarkë pasi nuk mund të ketë asnjë komproment për cilësinë.
Inxhinierët danezë projektojnë dhe përgatisin produktet për procesin e prodhimit në bazë të përvojës 50 vjeçare të HWAM.
Të gjithë komponentët vitalë prodhohen në një fabrikë prodhimi të teknologjisë së lartë në Hørning, Danimarkë.
Produktet montohen dhe përfundojnë manualisht përpara se të paketohen dhe dërgohen te klientët, të cilëve u sigurohet një garanci pesëvjeçare për sobat e tyre të reja HWAM.

Të gjitha produktet nga Hwam

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni