Dru

Designed to be different

Brendi DRU është e njohur në të gjithë Evropën për oxhakët e saj bashkëkohore me gaz, ngrohësit funksionalë të murit me një teknologji inovative .
Marka është e lidhur me sistemin e balancuar të tymit, i cili lejon instalimin e oxhakëve me gaz . Kjo e re u mundësua nga DRU në vitet 1960 dhe është baza për zgjidhjen 960 sot.

Të gjitha produktet nga Dru

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni