Aduro

Simple and stylish design

Aduro zhvillon, prodhon dhe tregton soba me djegie druri, soba hibride dhe soba me pelet dhe ka arritur me sukses një pozicion në mesin e pesë prodhuesve më të mëdhenj të sobave me djegie druri në Evropë. Ne jemi të specializuar në zhvillimin e sobave të teknologjisë së lartë me parime moderne të djegies, të cilat janë gjithashtu miqësore për përdoruesit. Zgjidhjet tona inovative kanë çuar në patenta për disa produkte dhe është vizioni ynë që të vazhdojmë të jemi të parët në treg. Ne nuk bëjmë kompromis me cilësinë e produktit dhe gjithmonë kërkojmë të kombinojmë estetikën me çmimet tërheqëse. Kjo është arsyeja pse më shumë se 450,000 evropianë kanë një sobë Aduro në shtëpitë e tyre.

Të gjitha produktet nga Aduro

Kërkoni zjarrin ne jetën tuaj?

Përkuluni mbrapa dhe shijoni flakët që vezullojnë. Udhëtimi drejt eksperiencës së zjarrit fillon me një nga specialistët tanë me përvojë i cili ndodhet pranë jush për tju sugjeruar e ndihmuar . Zgjedhja është e juaja.

Na kontaktoni