slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
slide 5
slide 6

Pllaka izoluese prej silikat të kalciumit.

Për shumë vite pllaka jonë e silikatit të kalciumit SILCA®250KM ka qenë një material izolues për sobat me pllaka dhe vatrat e zjarrit i autorizuar nga Deutsches Institut für Bautechnik DIBt (Instituti Gjerman për Inxhinierinë e Ndërtimit). Pllaka përdoret pothuajse në të gjitha vendet evropiane dhe konsiderohet si produkt premium Made in Germany në zonën e tij të veçantë. Gjithashtu, me SILCACON ne zhvilluam një sistem të plotë për ndërtimin e këtyre kaminave.


MATERIALE VESHJEJE