Oxhakë sipas deshirave tuaja.

Nuk e keni gjetur akoma oxhakun e ëndrrave tuaja?

Madhësia, forma dhe struktura - ne krijojmë modelin tuaj sipas specifikave tuaja individuale. Spartherm ka përmbushur me sukses çdo sfidë për 30 vjet si një pionier në ndërtimet speciale.

Përsosja teknike është baza për çdo ëndërr zjarri. Por vetëm kombinimi i teknologjisë së lartë dhe mjeshtërisë formon bazën e çdo oxhaku individual. Varieteti ynë i zbatuar i formave dhe varianteve frymëzon dhe kënaq kënaqësinë e klientëve në të gjithë botën.ar frymëzon dhe entuziazmon klientët në të gjithë botën.

...Një produkt unik që plotëson dëshirat tuaja. - SPARTHERM, made in Germany ...

Premium Edition Quattro

SA Quattro

SA 06

SA 13

SA Arte Q4-550h

SA 04

SA 07

SA Gigant

SA Gigant dreiseitig

SA Gigant VA

SA 11

SA 10

SA 02

SA 03

SA 05

SA 12

Për informacione të detajuar ju lutemi të kontaktoni me specialistet tanë.